+31 (0)85 250 0244 Info@powerwatt.nl

FINANCIEREN

Financieringen voor duurzame investeringen zoals batterijen, zonnepanelen, warmtepompen, isolatie e.d. kunnen hier worden aangevraagd. POWERWATT helpt u met uw investering. Deze module is alleen geschikt voor particulieren en kleine zelfstandigen. Als klant van één van de aangesloten installatiebedrijven kun je gebruik maken van deze mogelijkheid.

INVESTEREN IN EEN BATTERIJ

Investering in een batterijsysteem is een slimme keuze voor bedrijven. Met de juiste financieringsopties kunt u profiteren van de voordelen van een batterijsysteem zonder de noodzaak van een initiële investering. Geld lenen voor een batterij kan een uitstekende manier zijn voor klanten om te investeren in energieopslag en tegelijkertijd hun financiële flexibiliteit te behouden.

Diverse financieringsmogelijkheden

Wij bieden diverse financieringsmogelijkheden aan die passen bij de specifieke behoeften en budgetten van onze klanten. 
Onze financieringsopties variëren van directe aankoop tot lease en leningen.
 
Het bepalen van de financiering van een batterij is een essentieel aspect voor het realiseren van een duurzame energieoplossing. 

Batterijen kunt u via POWERWATT leasen/financieren via een aantal financierders en investeerders. Indien u een batterij wilt financieren via uw eigen bank dan zullen wij u ook hierbij ondersteunen. Wij zijn echter geen financieel adviseurs. 

Indien u wenst kunnen we een businessplan uitwerken en daarbij de financierder/adviseur erbij zoeken die het best past bij uw bedrijf. Er zijn ook mogelijkheden waarbij we mee kunnen investeren in uw project.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over hoe wij u kunnen helpen bij de financiering van uw batterijsysteem.

5 VOORDELEN VAN LENEN

Het lenen van geld voor de financiering van batterijsystemen via POWERWATT biedt verschillende voordelen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel particulieren als bedrijven.

We hebben een van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  1. Directe toegang tot technologie: Door te lenen kunnen onze klanten onmiddellijk profiteren van de nieuwste batterijopslagtechnologieën zonder een grote initiële uitgave. Dit maakt het eenvoudiger om over te stappen op duurzame energieoplossingen.

  2. Vaste maandelijkse betalingen: Met een lening zijn de maandelijkse betalingen vastgesteld, wat helpt bij het budgetteren en financiële planning. Klanten weten precies hoeveel ze elke maand betalen, waardoor het gemakkelijker is om op lange termijn financiële stabiliteit te handhaven.

  3. Potentiële belastingvoordelen: Afhankelijk van de lokale wetgeving en fiscale regels kunnen de kosten voor de financiering van een batterijsysteem, inclusief rentebetalingen, in aanmerking komen voor belastingaftrek of andere fiscale voordelen.

  4. Behoud van eigendom: In tegenstelling tot leasingopties, waarbij de leasemaatschappij vaak eigenaar blijft van de apparatuur, resulteert lenen uiteindelijk in volledig eigendom van het batterijsysteem na afbetaling van de lening.

  5. Verbetering van kredietwaardigheid: Het consequent nakomen van de betalingsverplichtingen van een lening kan helpen om een positieve kredietgeschiedenis op te bouwen, wat in de toekomst voordelig kan zijn bij het aangaan van andere financieringsverplichtingen.

WAAR MOET IK OP LETTEN?

Bij het lenen van geld zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat de lening past bij uw financiële situatie en doelstellingen.

1. Looptijd van de lening

Dit is de periode waarover je de lening afbetaalt. Een langere looptijd kan leiden tot lagere maandelijkse betalingen, maar kan ook resulteren in hogere totale rentekosten.

2. Maandelijkse afbetaling

Zorg ervoor dat de maandelijkse afbetaling past binnen uw budget. Het is belangrijk dat je comfortabel kunt blijven leven zonder financiële stress.

3. Totale kosten van de lening

Bereken de totale kosten van de lening, inclusief rente en eventuele bijkomende kosten, om een compleet beeld te krijgen van de financiële verplichting.

4. De voorwaarden

Lees de leningsvoorwaarden zorgvuldig door. Let op eventuele bijkomende kosten, boetes voor vervroegde aflossing en andere voorwaarden die van invloed kunnen zijn op de kosten of flexibiliteit van de lening.

× Hoe kan ik je helpen?