+31 (0)85 250 0244 Info@powerwatt.nl

Als eigenaar van een vooruitstrevend bedrijf, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in duurzame en efficiënte energieoplossingen.
Bij POWERWATT leveren we zowel luchtgekoelde als vloeistofgekoelde batterijen, elk met hun eigen unieke voordelen.

Maar hoe weet je welke batterij het beste past bij jouw specifieke behoeften?

Luchtgekoelde versus vloeistofgekoelde batterijen

Luchtgekoelde batterijen zijn eenvoudiger in onderhoud en installatie. Ze zijn ideaal voor toepassingen waar een constante, stabiele omgevingstemperatuur kan worden gehandhaafd. Deze batterijen zijn vaak kosteneffectiever en vereisen minder complexe infrastructuur.

Aan de andere kant bieden vloeistofgekoelde batterijen superieure thermische beheersing, wat ze perfect maakt voor omgevingen met hoge temperatuurschommelingen of intensieve gebruikspatronen. Deze batterijen hebben een hogere energiedichtheid en langere levensduur, wat ze ideaal maakt voor grootschalige industriële toepassingen.

Onze eigen ontwikkelingen

Bij POWERWATT gaan we verder dan alleen batterijen. We ontwikkelen onze eigen kasten, geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen.

Onze buitenkasten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden, terwijl onze binnenkasten perfect passen in een veilige en efficiënte bedrijfsomgeving.
Daarnaast verduurzamen we onze containers met een uniek zonnedak. Deze innovatieve oplossing zorgt niet alleen voor extra energieopwekking, maar draagt ook bij aan de verlaging van de operationele kosten en vermindert de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf.

Veiligheid voorop

Uiteraard staat veiligheid bij ons altijd bovenaan. Bij al onze ontwikkelingen houden we rekening met de richtlijnen van PGS37-1. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Jouw bedrijf kan dus rekenen op een veilige en duurzame energieoplossing die volledig compliant is met de geldende regelgeving.

Welke batterij is voor jou geschikt?

De keuze tussen luchtgekoelde en vloeistofgekoelde batterijen hangt af van verschillende factoren, zoals de omgevingstemperatuur, het gebruikspatroon en de specifieke energiebehoeften van jouw bedrijf. 

Bij POWERWATT staan we klaar om je te adviseren en samen te werken aan de beste oplossing voor jouw situatie.

Wat je ook nodig hebt, bij Powerwatt ben je aan het juiste adres voor krachtige en betrouwbare energieoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke batterij het beste past bij jouw bedrijf.× Hoe kan ik je helpen?